A rendezvény új helyszínen, a faluvégén található „Buczkó tanyán” kerül megtartásra, technikai okok miatt.
Nevezni a helyszínen készített bármilyen hozott alapanyagból készült étellel lehet, az egyéni indulók pedig „Borkorcsolya” készítésben mérhetik össze tudásukat. Az elkészült ételt, hozzá illő helyi borral /Velencei-tó környéki/ kell a zsűri előtt felszolgálni.
A zsűri pontozza az:
- étel elkészítését, minőségét,
- étel felszolgálását,
- ételhez megfelelő bor kiválasztását.
Elkészült ételek felszervírozása:
14.30-tól 15.00-ig tart a csapatok emelkedő csapatszám sorrendjében.
A Borkorcsolyát 14 óráig lehet leadni a helyszínen. Az otthon elkészített borkorcsolyából egy tányérra valót kérünk a zsűri részére, amit majd később közösen elfogyasztunk a borkóstoláskor.
A főzőverseny helyszínéül kijelölt területet érkezési sorrendbe lehet elfoglalni a verseny napján reggelt 10 óráig és ezen időpontig lehet csak gépjárművel a helyszínre behajtani. Majd kipakolást követően gépkocsival a területet el kell hagyni és csak a rendezvény végen lehet újra a helyszínre gépkocsival behajtani.
Kérjük a csapatokat a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében tartsák be a pontos versenyre érkezést!
Jelentkezni és a főzőversennyel kapcsolatosan érdeklődni a szervezéssel megbízott Kutai Tibortól lehet személyesen a 06/209437794 telefonszámon vagy e-mailben, kutai.tibor@gmail.com levél címen lehet.
Hegyi János sk.
Szekértoló Egyesület
Elnöke
|