Kistérség
Turizmus
Szervezetek > Leader > Hírek

Hírek

A Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület honlapja a következő linkre kattintva elérhető: http://www.velenceitoleader.eu/

 

Leader fórum meghívó

(2012.09.18.)

Részletek az alábbi dokumentumban.

LEADER Forum 0926.pdf


Új Év Új Pályázatok

(2012.01.06.)

 Részletek


Leader fórum meghívók

(2011.08.24.)

Részletek az alábbi dokumentumokban.

LEADER Forum 0825.pdf

LEADER Forum 0830.pdf


Leader pályázat 2011

(2011.08.10.)

Tisztelt Pályázók !

Elindult a 2011.-évi LEADER pályázatok beadása, nem mondjuk, hogy egyszerű ezért kérjük alaposan olvassák el a felhívásokat, és az adminisztratív lépéseket mielőbb tegyék meg. Hogy megkönnyítsük a pályázatok beadását,
későbbiekben fórumokat tartunk, azonban addig, ha pályázni szeretne 2011-ben kérjük figyelmesen tekintse át a teendőket.


Újabb UMVP nyertes pályázatok a Velencei-tónál!

(2011.03.25.)

 

Végső szakaszhoz érkezett a 2009 novemberében beadott Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyes pályázati bírálata. A 18 beadott pályázatból 15 felelt meg a formai és tartalmi kiírásoknak, ezzel 76-ra bővült az UMVP nyertesek száma a Tó környéki településeken.

Vidékfejlesztés Közösen!

(2011.01.10.)

A Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület területén eddig 48 nyertes LEADER pályázat valósulhat meg, 2011-ben II. félévében új pályázati kiírások jelennek meg, amelyek az új ötletek, igények megfogalmazásán alapulnak. Az eddigi tapasztalatok és a beérkező új ötletek, igények beépítésével megújul a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS). A sikeres LEADER program alapelve a közös együttgondolkodás, a felmerülő igények felmérése, közös projektek megfogalmazása, amely a Velencei-tó térségének jövőjét több évre meghatározhatják.
Kérjük javaslataival, ötleteivel, segítse a közös munkát a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia megújítását, a pályázati kiírások igényes megjelenését.


Megújul a LEADER program!

(2010.11.29.)

A Közép-Dunántúli Régió LEADER Társadalmi Vita amelyet Velencén tartottak, igazi munkaértekezlet volt, a Vidékfejlesztési Minisztérium és a VKSZI képviselői valóban vitát kezdeményeztek a 14 LEADER régiós LEADER akciócsoporttal. A megelőző hónapokban előkészített vitaanyag összefoglalta a LEADER magyarországi hibáit, és javaslatokat vázolt fel a megoldásokra. Az országban 96 akciócsoport működik, nyilvánvaló, hogy nem egyforma intenzitással és nem egyforma gazdálkodással, a most kialakított nyilvánosságra és tájékoztatásra vonatkozó új szabályok kiszűrik a rosszul, szabálytalanul gazdálkodókat, megtisztítják a rendszert.


Ünnepi nyitvatartás

(2010.02.15.)

Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület Munkaszervezetének 2009. december - 2010. január havi ügyfélfogadási rendje


Pályázati másolat benyújtása

(2010.02.15.)

Tisztelt Pályázók ! Az Irányító Hatóság közleménye alapján a Munkaszervezet munkatársainak a pályázó köteles egy hitelesített (az MVH-hoz benyújtandó pályázattal mindenben megegyező hiteles másolat) pályázati példányt mellékletekkel együtt, leadni. spirálozva, vagy összefűzve folyamatos sorszámmal ellátva az azonosítás miatt. A pontozási jegyzőkönyv csak ez alapján készíthető elő.



WEB Partner Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
© Minden jog fenntartva 2010 | Készítette LIW Webstúdió