Kistérség
Turizmus
Hírek

Meghívó: Nadapi Esték

(2011.02.14.)

A rendezvénysorozat következő összejövetelét 2011. február 24-én (csütörtökön) du. 17:30 kezdettel tartjuk a nadapi Plébánia épület könyvtárában.

Hajnal Gergely: Visszaszámlálás

című dokumentumfilmjét vetítjük, melyet egy kötetlen beszélgetés követ a felvetett témákról, a rendező részvételével. (a film hossza 58 perc)
 

A film a miskolci Erzsébet Hospice Otthon életébe enged betekintenünk, ahol magas szintű szakmai tudást és emberi odaadást feltételező orvosi, ápolói, szociális és spirituális gondoskodás veszi körül mindazokat akik már gyógyíthatatlan betegek, s életük beteljesítése előtt állnak.

"A témát nem én találtam meg, hanem egy véletlen folytán a téma talált meg engem. Nem tudtam igazán, mibe fogok, nem gondoltam, hogyan fog hatni rám. Olyasmiről próbáltunk filmet készíteni, amiről nagyon keveset tudunk, és ha majd közelebb kerülünk hozzá, valószínűleg tapasztalataink is nagyon különbözőek lesznek. Lehet, hogy egy kicsit többet megtudtam ugyan a halálról, de sokkal inkább az élethez való viszonyom alakult, formálódott át. A film tapasztalások, érzések lenyomata, melyeket megéltem találkozva azokkal, akik az Útra készülnek, és akik segítik őket."

(Hajnal Gergely)

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Karitász Csoport!

WEB Partner Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
© Minden jog fenntartva 2010 | Készítette LIW Webstúdió