Kistérség
Turizmus
Hírek

A Velencei-tó Helyi Értékeinek rendszerezése

(2012.11.21.)

„Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn.” (gróf Széchenyi István)

Mindannyiuknak fontos, hogy irodalmi, történelmi, népi hagyományaink, kulturális örökségünk, épített örökségeink, természeti tájaink, amelyeket elődeink megőriztek, fenntarthatóságát megőrizzük, magunk és a jövő nemzedék számára.

A Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület a Velencei-tó Helyi Értékeinek rendszerezését vállalta fel a fenntarthatóság megőrzése érdekében, Velencei-tó helyi termék, helyi szolgáltatás, helyi érték szakmai anyag elkészítésével.

A szakmai tanulmány célja  a Velencei-tó mint kiemelt üdülőterület, további fejlesztési irányainak megalapozását elősegítő integrált szemléletű döntés előkészítő háttéranyag biztosítása. A szakmai anyag a VELENCEI-TÓ HELYI TERMÉK, HELYI SZOLGÁLTATÁS, HELYI ÉRTÉK működő hálózatépítő program (Velencei-tó Térségfejlesztõ Közhasznú Egyesület működteti) keretében a Helyi Értékek értékleltárának rendszerezését tűzte ki célul. A térség kulturális örökségeinek rendszerbefoglalása, felmérése feltérképezi a következő időszak feladatait és a döntéshozóknak áttekinthető képet ad, lehetőséget biztosít a priorítások meghatározására.

Ha szeretne a közös munkában részt venni véleményét szívesen fogadjuk: kérdőív, adatlap letölthető awww.velenceitoleader.eu honlapról is.

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése alapján a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága jóváhagyásával valósult meg.

Letölthető anyagok:

 Kérdőív
 Adatlap

 

WEB Partner Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
© Minden jog fenntartva 2010 | Készítette LIW Webstúdió