Kistérség
Turizmus
Hírek

Velencei-tavi kiadványok és Utazás Kiállítás 2012

(2012.02.29.)

A 2012-évi ingyenes Velencei-tavi turisztikai kiadványok sok érdekességet, újdonságot tartalmaznak!

Az új kiadványokat keresse március 1-4. között az Utazás Kiállításon és a Bringa Expon, egész évben a gárdonyi Tourinform irodában és Magyarország 140 Tourinform irodájában!

Szeretettel várjuk március 1-4. között az Utazás Kiállításon (A pavilon 212/A) és a Bringa Expon (B pavilon) a Velencei-tó standján!

 A Velencei-tó turisztikai tértkép (térkép és hirdetési oldal) kerékpáros túraútvonal ajánlatokkal, szállás, vendéglátás, szabadidős és egyéb szolgáltatások ajánlataival, A5-re hajtott, A2 méretben jelenik meg.

A Velencei-tó leporello invitatív kiadvány a Velencei-tó környéki fejlesztéseknek köszönhetően megújult, színvonalas kínálatra, a térség természetes és hagyományos értékeire, látnivalóira és szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet.

Az Utazás kiállításra megjelenik még többféle szórólap is, pl. a Velencei-tavi rendezvénynaptár, a Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál szórólapja és elkészül a www.visitvelenceito.hu névjegy.

A fenti kiadványokat a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (gárdonyi TDM) jelenteti meg, a KDOP 2.2.1/A-11-2011-0005 számú, 2. TDM páylázatának támogatásával.

Nagy örömmel fogadtuk és népszerűsítjük a Top Two Bt. saját kiadványát, melyben egy a vadonatúj, hiánypótló Velencei-tavi szolgáltatásukról adnak hírt:

Velencei-tó környéki kirándulások magyar és angol nyelvű idegenvezetéssel

Tagjaink megrendelésére elkészíttettük az alábbi szórólapokat is:

Napsugár Strand és Park Strand
Tekerbringa Kerékpárkölcsönző
Zsongó Bárka: Vár a Rönkvár (múzeumpedagógiai foglalkozások a Gárdonyi Géza Emlékházban és a Rönkvárban és
Zsongó Szünidő 2012 (nyári napközis táborok 5-12 éveseknek)

A színes turisztikai kiadványokat ingyenes terjesztéssel rendezvényeken, az ország Tourinform irodáiban és a környékbeli TDM tag szolgáltatóknál helyezzük el. 

Forrás: http://www.visitvelenceito.hu/velencei-tavi-turisztikai-kiadvanyok-2012-p-1036.html

WEB Partner Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
© Minden jog fenntartva 2010 | Készítette LIW Webstúdió