Kistérség
Turizmus
Hírek

IV. Velencei-tó Maraton - 2011.08.28

(2011.08.08.)

A Perpetum Nemzetközi Speciális Kutató - Mentők Közhasznú Alapítványa idén ismét megrendezi a Velencei-tó Szupermaratont. Ez a futás már negyedik a sorban, amire már eddig is több százan jelezték részvételüket.

A rendezvény célja: eszközvásárlás a Perpetum Speciális Mentők részére.

A rendezvény fővédnökei: Czene Attila sportért felelős államtitkár - Nemzeti Erőforrás Minisztérium; Vargha Tamás a  Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, ország- gyűlési képviselő, L. Simon László a Magyar Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke, országgyűlési képviselő; Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere, országgyűlési képviselő; Mészárosné Hegyi Gyöngyi Sukoró polgármestere; Oláhné Surányi Ágnes Velence polgármestere; Takács János Pákozd polgármestere; Tóth István Gárdony polgármestere.

Idén augusztus 28-án vasárnap nem csak nőknek és férfiaknak (27, ill. 54 km-s távon), hanem külön a szenioroknak (minden 50 év feletti nevezett idetartozik) is átadjuk az első három helyezettnek szóló arany-, ezüst-, és bronzérmeket. Természetesen a csapatokat is külön díjazzuk. Az érmeket a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata ajánlotta fel, melyeket ezúton is köszönünk. Vargha Tamás a Fejér Megyei Közgyűlés Elnöke a 27 km-es futás abszolút győztesének különdíjat ajánlott fel.

Természetesen minden versenyzőt vendégül látunk egy finom ebédre, valamint megajándékozunk a futásra emlékeztető pólóval és emlékplakettel.

Közkívánatra megismételjük a korhatár nélküli 1, ill. 3km-es örömfutást, amire a helyszínen lehet 300 Ft-os nevezési díjjal jelentkezni.

A 2011-s év újdonsága, hogy a Mosoly alapítvány (www.mosolyalapitvany.hu) Mosolyváltója is végigfutja a 27 km-s távot, aminek azért is örülünk, mert nagyon sok gyerek számára ez lesz az első alkalom, hogy megnézheti szűkebb hazánk egyik büszkeségét, a Velencei tavat.

Szeretnénk a nyár utolsó hétvégéjét egy igazán szép nappal zárni, ezért felkérjük Önt, hogy látogasson el hozzánk. Emellett kérnénk, hogy jelezzen vissza számunkra legkésőbb augusztus 15-ig, hogy hány fővel láthatjuk vendégül VIP sátrunkban?

 

Információ szponzoroknak:

Bronz támogató: a támogatás összege nettó 20.000 Ft feletti. Ellenértékként a következőket kínáljuk: 1. megjelenés a www.velenceitomaraton.hu honlapon támogatóként; 2. egyszeri étkezés 2 fő részére a VIP sátorban; 3. Molinó elhelyezésének lehetősége a cél-állomáson.

Ezüst támogató: a támogatás összege nettó 50.000 Ft feletti. Ellenértékként a következőket kínáljuk: a Bronz támogatóknál leírtak, továbbá: egyszeri étkezés 4 fő részére.

Arany támogató: a támogatás összege nettó 100.000 Ft feletti. Ellenértékként a következőket kínáljuk: az Ezüst támogatóknál leírtak, továbbá: 4. a frissítő állomásokon molinó, reklámtranszparens elhelyezésének lehetősége; 5. megjelenés a reklámpólókon;

Gyémánt támogató: a támogatás összege nettó 300.000 Ft feletti. Ellenértékként a következőket kínáljuk: az Arany támogatóknál leírtak, 4. 30mp.-es reklámfilm elkészítése, 5. a frissítő állomásokon 5 nm molinó "ingyenes" kinyomtatása és kihelyezése, mely az Önöké marad (ez kb. 30 000 Ft); 6. megjelenés a reklámpólókon.

Rubin támogató: a támogatás összege nettó 1.000.000 Ft feletti. Ellenértékként a következőket kínáljuk: a Gyémánt támogatóknál leírtak, 60mp.-es reklámfilm elkészítése, frissítő állomásokon 30nm molinó "ingyenes" kinyomtatása, mely az Önöké marad (ez kb. 200 000 Ft); 5. kiemelt megjelenés a reklámpólókon.

Névadó Szponzor - a támogatás összege nettó 2.000.000 Ft feletti. Ellenértékként a következőket kínáljuk: a Verseny elnevezése az adott évben a Névadó Szponzor nevével kezdődik és mindent amit a Rubin támogatónak, 120mp.-es reklámfilm elkészítése, további 100nm molinó "ingyenes" kinyomtatása és elhelyezése.

A következő "természetbeni" támogatásokhoz várunk még támogatásokat: pólók elkészítése, pólók feliratozása, szálláshely, étkezés egyének és csoportok részére, sajtómegjelenés, reklámfelület biztosítása, nyomdai munkálatok, étel és ital ( szendvicshez és babgulyáshoz alapanyagok, energia dús kekszek, sütemények, vitaminok, reggeli italok, ásványvíz, energiaital, sör, stb ), kutató-mentőcsoport részére eszközök ( mászókötelek, munkaruházat, egyéni védőfelszerelés cipő, bakancs, hőszigetelt gumicsizmák, sisak, kesztyű stb , sátrak, hálózsákok, hátizsák takaró, öszkerekes autó, motor, quad, hajó, gumitestű hajó, hajómotor, mobiltelefon, műholdas telefon, áramfejlesztő ( agregátor ), szivattyú, alpin és búvárfelszerelés, laptop, nyomtató, hőkamera, halradar, akkumulátoros lámpák, sürgősségi sérültek ellátásához szükséges eszközök: pulz-oximéter, félautomata defibrillátor, oxigénpalack adagolóval, minden egyéb életmentéshez használható eszköz.

A nagyobb támogatóink részére lehetőséget kínálunk a díjak átadására.

Támogatóink 15% kedvezménnyel vásárolhatnak a Varga-Márfy Kft-nél és a Rodavet Kft-nél (http://www.allateledelcentrum.hu).

E-mail: perpetum112@gmail.com honlap: www.perpetum.hu

A PERPETUM elsődleges célja a segítségnyújtás és a közreműködés a hazai és külföldi katasztrófák, veszélyhelyzetek, balesetek következményeinek elhárításában, az élet- és tárgymentés során a szakhatóságok munkájának támogatására szakosodott, a nemzetközi követelményeknek megfelelő, gyorsreagálású mentőcsoport működtetése.

A PERPETUM Nemzetközi Speciális Kutató - Mentők Alapítvány nyitott, így valamennyi magyar és külföldi állampolgár, jogi személy, valamint bármilyen magyarországi és külföldi közösség a célok megvalósításához sokoldalúan kapcsolódhat, ha a PERPETUM céljaival egyetért, azt anyagi, vagy bármilyen más eszközzel támogatni kívánja. Székhely: 8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. , Adószám: 18503278-1-07, Számlaszám: 10402908-50515448-51511016

WEB Partner Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.
© Minden jog fenntartva 2010 | Készítette LIW Webstúdió